Egyedi furatképre gyártott többsoros fix fúrófej

A SUHNER termékskála nem lenne teljes a fúrásra, menetfúrásra használható két-, négy-, és több orsós állítható-, vagy fix- fúrófejek nélkül. A katalógus kínálatát kiegészíti a SUHNER egyedi gyártókapacitása, amely bármely extrém igényt is ki tud elégíteni.

A katalógus két-, három-, négyorsós fúrófejeket tartalmaz állítható vagy fix kivitelben; ezen kívül fix fúrófejek egyedi furatképre gyártásának lehetőségét maximum16 kihajtás/ fúrófej- ig, több eltérő felépítésűtípuscsaládban. Tartalmaz továbbá egy adatlapot, melynek kitöltésével abszolút egyedi hűtésű, méretű, felépítésűfúrófejek gyártását vállalja a SUHNER cég. Akár több síkban egyszerre dolgozó – a 800 mm x 800 mm maximális felületűfúrófejen, 9 mm kihajtótengely- középpont távolsággal egymás mellé, a működőképességre figyelemmel, szorosan illesztve elhelyezhető, maximális számú kihajtást tartalmazó – megmunkáló fej gyártatható igényeik szerint.

Kínálatunkban szerepelek még fix sarokfúrófejek egy-, és kétorsós kivitelben; 0…90o -között fokozatmentesen állítható sarokfúrók, vezérelt előtoló egységgel, vagy a nélkül, 180o- os sarokfúrófejek többorsós kivitelben is; hosszú-, vékony benyúlású sarokfúrófejek; 180o- os kihajtás fordítók, körasztalok, gépasztalok, állványok, két- és háromdimenziós mozgatóegységek, PC/CNC vezérlések, megfogók, tokmányok, speciális adagolók, stb.

A SUHNER fejek az előtoló egységeinkre szerelhetők, vagy illeszthetők bármely kihajtásra egyedi adapterek felhasználásával, amelyekre az Á–n által szolgáltatott adatok alapján ajánlatot teszünk. Ennek elfogadása esetén az adaptert legyártva, kompletten szállítjuk a megmunkáló fejjel együtt.

– Átmérő: 1,5-25, vagy M1,2-22
– Fordulatszám: 2,5-8000 ¹/ min
– Kihajtó tengely középvonal távolsága min. 7- max. 190 mm