“Amit idáig nem gyártottunk, azt ezután fogjuk gyártani”

oravecz_logo
Cégünket, az Oravecz és Társa Kft.-t 1994-ben, magyar magánszemélyek alapították — több,mint tizenöt éves kompresszor és vákuumtechnológiában szerzett tapasztalattal.
Fő profilunk a BUSCH, a CompAir, az SPX HANKISON és a márkák termékeinek magyarországi képviselete; a SUHNER célgép- építőelemek forgalmazása. Az indulás óta eltelt időben, meglevő és leendő ügyfeleink teljes körű kiszolgálását tűztük ki célul, így a képviselt márkáink esetlegesen felmerülő problémáinak gyors és pontos megoldásához:

  • munkatársainkat a világszínvonalú szolgáltatás érdekében az általunk képviselt gyártó cégekhez küldtük külföldi továbbképzésekre
  • kiépítettük a képviselt márkáink alkatrészbázisát
  • biztosítottuk a gyors és hatékony szervizelés technikai feltételeit
A fentiek megvalósításához rendelkezünk:
– tervezési és tanácsadási kapacitással
– készen állunk megrendelőinket – előzetes egyeztetés alapján – a nap huszonnégy órájában, akár hétvégén is világszínvonalon kiszolgálni
– azonnali pótalkatrész megrendelését alkatrész raktárunkról teljesíteni;
– a garanciális és az azon túli szerviz időtartamára, ha a berendezés a helyszínen nem javítható – korlátozott teljesítmény intervallumban – csereeszközöket tudunk biztosítani.
A felvázolt filozófiánkkal a múltban, de jelenleg is megrendelőink között tudhatjuk a multinacionális cégek közül például az Audi Hungária Motor Kft.-t, a Flextronics International Kft.-t, a GE Hungary Kft.-t; a Robert Bosch Elektronikai Kft-t, a Zollner Kft-t, az EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft-t.
A magyar ipari üzemek közül pedig pl.: a Fővárosi Ásványvíz -és Üdítőipari Zrt.-t (PepsiCola), a Zimbo Perbál Kft-t, a Messer Hungarogáz Kft-t, a Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.-t, az EGIS Gyógyszergyár Nyrt-t, a Pick Szeged Szalámigyár Zrt.-t, a Nestlé Hungária Kft-t, a Spar Mo. Kft-t, és nem utolsó sorban a Ferro-Press Fémipari Kft-t.

partner_compair
Forgalmazott márkáink:
Az általunk képviselt BUSCH márka biztosítja számunkra, hogy az ő mintegy fél évszázados tapasztalatukra építve megrendelőink vákuumrendszer iránti igényeit világszínvonalon oldjuk meg. A BUSCH cég Németországban a világ egyik legnagyobb vákuumszivattyú gyára; termékskálája az ipari tech nológia teljes vertikumát átfogja: vákuumszivattyúk, sűrítők, oldalcsatornás- és Roots fúvók, olajban vagy szárazonfutó kivitelben. A BUSCH vákuumszivattyúk teljesítménye 0.1 KW-tól 70 KW-ig terjed. A szállított levegőmennyiség elérheti az óránkénti 2700 mł/h értéket is. A végvákuum nagysága egy-fokozatú, szárazon futó gépnél 7x 10-łmbar. A vákuumszivattyúk jellemző felhasználási területei: gyógyszeripar, vegyipar, elektronikai ipar, nyomdaipar, élelmiszeripar, bútoripar, vákuumcsomagolás, fluidszállítás, szennyvízkezelés, stb.CompAir csavarkompresszoraikat a német (volt Mannesmann-Demag) gyártóval közvetlen kapcsolatban állva, -szállítástól függően-, akár pár hét alatt üzembe tudjuk helyezni. A kompresszorok teljesítmény tartománya igen széles 2 KW-os teljesítménytől 300 KW-os motorteljesítményig terjed. A szállított légmennyiség elérheti az 60m3/ percet. CompAir csavarkompresszorainkhoz egyedülálló, akár 44.000 üzemórás Assure garancia köthető (lásd a prospektusban).A CompAir kompresszorok főbb jellemzői:
– gazdaságosság, energiatakarékosság
– megbízhatóság, egyedi garancia program
– egyszerű telepíthetőség, minimális helyigény
– kis karbantartási igény, egyszerű szervizelhetőség
– alacsony zajszint

partner_busch
A sűrített levegő kezelésére igen nagy hangsúlyt fektetünk. A cégünk által forgalmazott sűrített levegő kezelő berendezések SPX HANKISON márkájúak. Ez a cég a levegőszűrők és a hűtveszárítók gyártásában az elsők között áll a világpiacon. Az általunk ajánlott szűrők akár steril felhasználásra alkalmas levegő előállítására is képesek. A szárítók skálája a 9 m3/órától 9.300 mł/h teljesítményig terjed, -73C° harmatpontig száraz, olajmentes levegőt biztosítva. Egyedi igények esetén a teljesítménynek nincs felső határa. A fenti berendezésekkel 1999- óta a magyarországi General Electric Hungary Kft. beszállítói vagyunk.

partner_hankison
Cégünk 2002- ben kezdte újra forgalmazni a Suhner márkájú, kiemelkedő minőségű, svájci gyártású célgép és megmunkáló-központ építő gépelem családot, amely a sorozat és tömeggyártásban alkalmazható. Az ipari megmunkálás maximális pontosságát figyelembe véve, 100%-ig azonos méretű munkadarab szériák gyártására alkalmas. Ezek a fúró-, maró-, menetfúró-, vágószerszám- előtoló elemek:

  • a megmunkálandó munkadarab anyagminőségének, előírt tűrésének
  • a gyártó ütemidő igényének és elvárt gyártási kapacitásának
  • a gyártáshoz használni kívánt forgácsoló szerszám teljesítményének
  • és a gyártó gyártási költségeinek optimalizálásával kerülnek kijelölésre

partner_suhner

Várjuk szíves érdeklődését a fenti témákkal kapcsolatban.Oravecz Sándor
ügyvezető

Budapest, 2013. január 15.