Fúróegység (előtoló nélkül)

A gépalkatrész gyártásban használatos fúró-, maró-, menetfúró-, vágó- előtolóegységek megrendelhetők három féle villamos teljesítményű meghajtó villanymotorral; számtalan áttétellel- annak érdekében, hogy minden felhasználó megtalálja a saját megmunkálandó munkadarabjának megfelelőt.

Á–t típuscsaládunk különböző működési elvekkel szolgálja, az egyszerűtől a legbonyolultabb igényei kielégítését; legyen szó “csak” egy furat kifúrásáról, vagy egy bonyolult gépjárműipari munkadarab alacsony ütemidejű, szuper pontos megmunkálásáról.

Az ajánlathoz, melyet Á–nnek adunk, ismernünk kell elsődlegesen a használni kívánt szerszámot, ezen túl a munkadarab anyagminőségét, geometriáját- ha lehetséges biztosítson alkarész rajzot-, a tűréseket, felületi minőséget, végül az ütemidőt; a SUHNER elemek elsődleges felhasználási területe a tömeggyártás. A konkurens márkákhoz képesti nagyobb bekerülési érték fejében felhasználónk kiemelkedően precíz, hosszú élettartamú, kevés karbantartást igénylő egységekhez jut hozzá.

A táblázat az alaptípusok felsorolása, bővebb információkért kattitson a fenti logóra, vagy keresse munkatársainkat telefonon, faxon, e-mailben. (Elérhetőségeink a “kapcsolat” menüpontban találhatóak)

– Maximális forgácsoló átmérő: 15 mm